Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
That Awkward Moment (2013)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Tom Gormican
Medvirkende: Zac Efron, Miles Teller, Michael B. Jordan m.fl.
Varighed: 91 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 4. juni 2014
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Jason (Zac Efron) bliver droppet af kæresten, selv om Jason egentlig ikke betragtede det som et forhold. Mikey (Michael B. Jordan) skal skilles, da konen har fundet en anden. Og Daniel (Miles Teller) er bare, som han altid har været, single.

De tre venner, der alle er unge og succesfulde, indgår en pagt. De skal undgå faste forhold med alle midler, så de kan leve det pulserende ungkarleliv i New York.

Og, frem for alt, undgå det ellers uundgåelige spørgsmål: "Nå, hvor er det her på vej hen?".

Men, men, men ...

Jason møder Ellie (Imogen Poots), som han falder pladask for. Mikey forsøger at finde sammen med eksen, Vera (Jessica Lucas), igen. For han har altid ment, hun var den eneste ene for ham. Og Daniel begynder at se sin bedste veninde og fortrolige, Chealsea (Mackenzie Davis), i et helt nyt lys.

Men en aftale mellem venner er jo en aftale, så ingen af de tre ungersvende spiller med helt åbne kort. For reelt overholder ingen af dem pagten, selv om Jason på et tidspunkt gør sit yderste for at opføre sig som et gennemført dumt svin overfor Ellie ...

Set med de tekniske briller på, er der intet at udsætte på That Awkward Moment. Ok, filmkunst er det ingenlunde, men der kan ikke sættes en finger på hverken lyd eller billede. Og dermed et det bestået i min bog.

Skuespillet er lidt mere svingende. Egentlig er det helt fint, men det er som om, engagementet ikke altid er der 100 procent. Jeg er dog ikke i tvivl om, at de tre hovedpersoner, Zac Efron, Miles Teller og Michael B. Jordan, har hygget sig gevaldigt under optagelserne. Det er da også her de bedste præstationer leveres.

Alt i alt er That Awkward Moment er en ok film. Den har sine underholdende momenter, oven i købet temmelig grinagtige sekvenser, men rigtig gennemført morsom bliver den aldrig. Desværre.

Historien er ellers ganske fin, men den mangler lige lidt mere nyt under solen og lidt færre gentagelser. Jeg kan dog forestille mig lang dårligere måder at bruge halvanden time foran skærmen, end i selskab med That Awkward Moment.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017