Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Tenderness (2009)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: John Polson
Medvirkende: Jon Foster, Sophie Traub, Russel Crowe m.fl.
Varighed: 93 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 2. marts 2010
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
18-årige Eric (Jon Foster) er netop blevet løsladt efter tre år på ungdomsforvaring.

Han blev dømt for drab på sine forældre og den lave straf skyldtes formidlende omstændigheder. Han havde på gerningstidspunktet været på lægeordineret antidepressiv medicin og derfor ikke ansvarlig for sine handlinger - ifølge dommeren.

Men den næsten pensionerede detektiv Christofuoro (Russel Crowe) mener, at Eric er en seriemorder, der dræber af lyst. Han er overbevist om, at Eric er farlig for sine omgivelser og vil gøre alt for at forhindre endnu et mord efter Eric er blevet løsladt.

Eric er flyttet ind hos sin moster og forsøger at få en hverdag til at fungere. Han har fået en trofast forfølger i teenageren Lori (Sophie Traub), der er dybt fascineret af Eric.

Deres veje krydses og et underligt venskab tager sin begyndelse. Og i baggrunden sidder Christofuoro og venter på det mindste fejltrin fra Eric side.

Der er så mange gode elementer i Tenderness, som kunne have gjort den til en isnende kold psykologisk thriller, men den fejler helt.

Spændingen udebliver desværre, og selvom skuespillerne gør et hæderligt forsøg, bliver det bare aldrig rigtig fængende.

Tenderness er en langsommelig affære, men er alligevel værd at se. Der er nogle få gode spændingsmomenter og især Sophie Traub som Lori er gribende og helt inde under huden.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017