Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 56
Teenage Mutant Ninja Turtles (2006)
 
 
  Genre: Animation
Instruktør: -
Medvirkende: Donatello, Leónardo, Michelangelo, Raphael m.fl.
Varighed: 8 x 75 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: On-Air Video
Udgivet: 1. november 2007
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Disc 1: Paddechock i fremtiden, Forældede og Invasion i hjemmet

Disc 2: Super hovedgreb, Børnetimen er slut og Bishop vender tilbage

Disc 3: sh'Okanabos nat, Panserpaddernes kamp og Flyv mig op til Månen

Disc 4: Kropsrøveren, De gale kommer frem i natten og Ondt blod

Disc 5: Gaminator, Dimissionsdag og Timing betyder alt

Disc 6: Mesteren Jammerhead, Svipturen og Dario Duns fald

Disc 7: Turtle x går amok, Ærens løb og Statsoverhovedet

Disc 8: DNA er tykkere end vand, Den kosmiske samling og Opvågningens dag

Tegningerne er fine og knivskarpe, og lyden er helt i top. Hver disc varer en time og et kvarter og med dansk tale, men er ikke tekstet, hvilket er synd, da det er kult, kitch og underholdende.

Ninja Turtles består af de fire venner: Donatello, Leónardo, Michelangelo og Raphael, hvis fornemmeste opgave her i livet, er at bekæmpe alt ondt. Både på jorden og i rummet.

Man kommer godt rundt i krogene på disse otte DVD-skiver i kampen mellem det gode og onde. Der er både bilvæddeløb i Ærens løb og en sand gyserhistorie i sh'Okanabos nat. Derudover er der hemmelige våbenprogrammer, mystiske elektroniske dimser, der kan udrydde hele kloden, tidsvinduer, de frygtelige Triceraton Gangstere og den hævngerrige Jammerhead samt den ultimative samler, Aramzedo.

Man skal nok være lidt inde i dette mærkelige univers med de muterede skildpadder, der bekæmper alverdens ondskab, for der er et hav af personer - gode såvel som onde, samt mange indforstående begreber.

Hvis man som forældre ikke kan finde rede i alle disse figurer og begreber, er der god hjælp at hente på nettet. Blandt andet på www.ninjaturtles.com, der også lige har annonceret, at en ny sæson Turtles på 13 afsnit er sat i produktion med henblik på premiere i efteråret 2008. Så padderne lever endnu og det endda i bedste velgående.

Teenage Mutant Ninja Turtles er underholdende tegnefilm og kan nok pacificere en flok vilde drenge et stykke tid. Men man skal nok berede sig på, at de vilde drenge vil lege Teenage Mutant Ninja Turtles bagefter, og det går ikke stille for sig.

Alt i alt er Teenage Mutant Ninja Turtles - samtlige otte skiver - underholdende, og selvfølgelig er der nogle, der er bedre end andre, men samlet set er det fem store klaptræer herfra.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017