Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 78
Tantra-sex - en guide til bedre sex (1997)
 
 
  Genre: Erotisk undervisning
Instruktør: The Sinclair Institute
Medvirkende: Charles, Caroline m.fl.
Varighed: 60 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: - 2009
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Den østerlandske seksualfilosofi tantra får mange mennesker til at tænke yoga, akrobatik og alt for besværlige stillinger - som kama sutra.

Men det bør bestemt ikke afskrække at se denne lødige erotiske undervisnings-DVD udi kunsten tantra-sex. Man skal ikke forvente unge, smukke yderst atletiske aktører, men derimod mennesker, der ligner det ganske almindelige gennemsnitsmenneske med lidt mave, bikinistreger og fregner på ryggen. Her kan alle være med.

Tantra-sex - en guide til bedre sex (The Tantric guide to better sex) forklarer på en pæn og sober måde, hvad det egentlig drejer sig om - nemlig langvarig nydelse. Her praktiseres ikke quickies, men derimod langsommelig og sanselig nydelse til gavn for begge parter. Tantra-sex er ikke kun en fysisk, men også i den grad åndelig oplevelse, som tager tid, og gerne lang tid. Til gengæld sanser man sig selv og partneren, og kan opleve helkropsorgasmer.

Der er små letfattelige øvelser, blandt andet find partnerens energistrømme, åndedrætsøvelser samt find de syv chakraer. Chakraer er energipunkter, og de syv findes i kønsorganet, under navlen, solar plexus, ved hjertet, ved halsen, mellem øjenbrynene og toppen af hovedet. Egentlig meget nemt og overskueligt.

Tantrisk sex er ikke noget man bare lige kaster sig ud i. Det kræver som sagt tid, og i disse fortravlede tider kan det måske være svært at afsætte denne fornødne tid. Men så kan det måske animere til det, forskere har fundet ud af, at sex er den bedste måde at mindske stress på.

Så jeg vil anbefale denne en times introduktions-DVD om tantra-sex og dernæst finde frem til, hvad der passer en selv og ikke mindst partneren. Det må da kaldes kvalitetstid.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017