Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Sushi Girl (2012)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: Kern Saxton
Medvirkende: Tony Todd, Noah Hathaway, James Duval m.fl.
Varighed: 95 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Atlantic
Udgivet: 29. august 2013
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Fish (Noah Hathaway) har været en "god dreng", Han er netop blevet løsladt før tid efter seks år i fængsel for diamantrøveri.

Han bliver mødt af en lille velkomstkomité og ført til et lokale, der er indrettet smukt og japansk-inspireret som en restaurant.

Her er hans tidligere kriminelle venner, Crow (Mark Hamill), Max (Andy Mackenzie), Francis (James Duval), og den tidligere "boss", Duke (Tony Todd), forsamlet omkring et bord, hvor en smuk, ung og nøgen kvinde ligger på bordet - brugt som levende anretningsfad for deres middag: Sushi.

Men det er bestemt ikke en glædesmiddag. De fire såkaldte venner deltog også i diamantrøveriet og vil meget gerne vide, hvor Fish gjorde af byttet, inden han blev taget af politiet.

Det bliver ikke nogen behagelig middag for Fish. Dels hader han sushi, dels hader han at blive forhørt under tortur. Nej, det bliver ingenlunde en hyggelig middag for nogle af parterne ...

Sushi Girl byder på et delikat lille voldsorgie, og er man til vold, blod, smerte og tortur, er det en fin, lille film. Hvor også skuespilpræstationerne er over middel.

Især er Tony Todd stærk i rollen som Duke. Han er en meget karismatisk skuespiller med en god udtråling. Men også hovedrollen, Fish, spilles fremragende af Noah Hathaway.

Selve plottet er rimelig forudsigeligt. Alene det, at filmen hedder Sushi Girl, indikerer jo med neonbelyste bogstaver, at den tavse, nøgne kvinde har en finger med i spillet.

Sushi Girl byder ikke på så meget nytænkning inden for genren. Den holder sig til de sikre elementer:

Vold, tortur, mistro, beskyldninger, en flok syrehoveder, en nøgen kvinde og en middagsdeltager, der har en skjult agenda. Det kan næsten ikke blive mere forudsigeligt.

Men når det er sagt, er Sushi Girl ganske underholdende på den lidt mere blodige måde. Jeg tror, man kan få mere ud af Sushi Girl, hvis man genser den. Og kun koncentrerer sig om det psykologiske spil, der foregår rundt om bordet. Det er ganske interessant.

Jeg vil i hvert fald på et tidspunkt sætte Sushi Girl i afspilleren igen og kun hellige mig skuespillet og dialogerne. For det er bestemt ikke en ringe film.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017