Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i alt: 1.678
Supervoksen (2006)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Christina Rosendahl
Medvirkende: Emma Leth, Amalie Lindegaard, Cathrine Bjørn, Cyron Melville m.fl.
Varighed: 88 minuttter
  Originalsprog: Dansk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 13. februar 2007
Anmeldt af: Ea Sofie Mors Simonsen
 
 
Rebekka(Emma Leth), Claudia (Amalie Lindegaard) og Sofie (Cathrine Bjørn) er 1.g'ere og veninder. Og hver dag skifter verden fra at mene at de er børn til at mene, at de er voksne. Fra voksne til børn og omvendt.

Det er de tre veninder godt trætte af, så sammen har de lavet en flip-flapper som de kalder spå-koppen. Spå-kop går ud på, at man får en opgave, som man skal løse inden et bestemt tidspunkt.

De stiller selv sig og hinanden nogle barske opgaver. Det koster tårer, skænderier og noget af den ydre skønhed. Men de bliver selv stærkere, og deres venskab bliver stærkere, og de bliver også kønnere.

Filmen er meget god. Gode skuespillere. God instruktør (Christina Rosendahl) og god historie (Mette Heeno).

Den viser, at der er en konsekvens ved alt, hvad man gør. Og så er ekstramaterialet rigtig godt, og man bliver rigtig varm indeni af at se det.

Supervoksen er nok til unge mennesker - drenge kan lære meget om piger ved at se den - men lad en voksen se med på den, for så ser de måske sig selv i spejlet ... og så kan man jo få en snak om, hvordan det er at være ung ... heehe.

Det er meget svært at sige mere, for den ene side af mig elsker denne film, og den anden side er lidt halvsur over, at det ikke er en film, som kan ses 100 gange. Man bliver ikke nysgerrig nok på personerne, og hvordan det vil gå dem videre i livet.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017