Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 37
Super Mario Brothers Super Show 1-3 (1989)
 
 
  Genre: Børne-tv
Instruktør: Steve Binder/John Grusd
Medvirkende: Mario m.fl.
Varighed: 60 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: On-Air
Udgivet: 1. oktober 2007
Anmeldt af: Kim Falkner og William
 
 
Groft sagt kan man vel inddele de fleste børnefilm i to kategorier. Den ene type har en klar handling og typisk et pædagogisk sigte. Den anden type ser man med undrende øjne på og man funderer bekymret om de kære små bruger for meget tid foran skærmen.

The Super Mario Brothers Super Show hører ubetinget til den sidste kategori. Titlen på den første af tre sekvenser er således meget sigende: Den nærsynede fugl: Da paddehatten krydser landet af is bliver han kidnappet af en gigant fugl, der tror, han er fuglens manglende baby.

Filmen består som nævnt af tre sekvenser hvor vi følger henholdsvis skuespillere og tegnede sekvenser. Der overspilles voldsomt i scenerne med skuespillerne og kendere af genren vil sammenligne med en tv-serie som Brum og lignende børne-tv.

De tegnede sekvenser ligger meget tæt på computerspillet med Mario og Luigi - både i lyd, streg og effekter. Så der vil muligvis være en genkendelseseffekt hos børnene over 3-4 år, hvis de spil stadigvæk trækker i de små.

Til forsvar for filmen skal nævnes at min medanmelder på knap 3 år så de tre afsnit helt igennem og var godt underholdt. William så meget opmærksom på, men det var svært som voksen at få en snak i gang om filmen og handlingen.

Som voksen er The Super Mario Brothers Super Show svær at forholde sig til. Nok synes ens barn underholdt og begejstret, men en snigende følelse af samvittighedskvabbelse dukker op over at barnet er parkeret foran tv'et med et produkt, man ikke rigtigt forstår og har svært ved at stå inde for.

Filmen har i øvrigt dansk tale.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017