Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Suburban Girl (2007)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Marc Klein
Medvirkende: Sarah Michelle Gellar, Alec Baldwin, Maggie Grace m.fl.
Varighed: 93 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 24. juni 2008
Anmeldt af: Julie Vistisen
 
 
Brett Eisenberg (Sarah Michelle Gellar) kommer fra provinsen, men det kan bestemt ikke ses. Hun er ung, smuk og stiler mod toppen hos et af Manhattans hotteste forlag.

karrieremæssigt kunne det næsten ikke gå bedre. Hendes privatliv er en 180 graders vending, her er kæresten ikke engang kommet over pubertetsperioden, og man kan have en mistanke om at hendes bedste veninde, Maggie Grace, ikke rigtig har opfattet verdenen uden om.

Da Brett er til en præsentation af en ny bog, møder hun den noget ældre og meget succesfulde Archie Knox (Alec Baldwin). Brett er meget betaget af Archie og tøver ikke med at sige ja da han inviterer hende ud. Han virker som et perfekt match til Brett. Men er han nu også det?

Suburban Girl har en herlig sjov humor, som man kan gå og små klukke af i flere timer. Her er det bare en skam, der ikke er lidt mere af den, da det er så hylende morsomt hver gang Brett roder sig ud i den ene pinlighed efter den anden.

Alec Baldwin og Sarah Michell Gellar supplerer hinanden rigtig godt i hovedrollerne, og løfter filmen nogle trin op af rangstigen.

Selvom Suburban Girl var lidt mindre sjov end jeg havde regnet med, synes jeg ikke man skal springe den over. Den er bestemt værd at se, selvom det nok ikke er en film man har lyst til at se mere end en gang.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017