Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Subhuman (2006)
 
 
  Genre: Gyser
Instruktør: Mark Tuit
Medvirkende: William MacDonald, Clat St. Thomas, Craig March m.fl.
Varighed: 89 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 25. april 2006
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Sam og Julie kommer uheldigvis til at køre Martin ned. I stedet for at bringe ham på hospitalet, tager de ham med hjem, så han kan komme til hægterne.

Her fortæller Martin, at han er "hunter". En frygtelig parasit er ved at overtage verdensherrredømmet, og den eneste måde at redde menneskeheden på, er at hugge hovederne af parasitbærerne.

Sam og Julie ved ikke, hvad de skal tro. Er Martin skingrende vanvittig, eller har han ret i sine påstande. De må træffe et valg, enten at tro på Martin og begynde at slagte måske uskyldige mennesker eller forsøge at komme af med ham.

Mere vil jeg ikke røbe. Det er absolut en gyser, der er værd at se. Den kører utrolig flot på virkelighed eller ikke-virkelighed. Derudover er den dejlig blodig og makaber.

Subhuman er dyster og mørk og giver nogle fantastiske gys undervejs. Jeg var godt underholdt de 89 minutter, den varer, og jeg vil da også se den igen på et senere tidspunkt, når behovet for et godt gys melder sig.

En ægte gyserfan med respekt for sig selv, må unde sig selv at se Subhuman. Der er lidt af det hele i: Gys, humor, splat, blod og uforudsigelighed.

Så benene op og få et ultrablodigt gys med Subman.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017