Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Strange Bedfellows (2004)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Dean Murphy
Medvirkende: Paul Hogan, Michael Caton m.fl.
Varighed: 96 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 17. oktober 2005
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Vince (Paul Hogan) er ved at blive flået økonomisk af sin eks-kone. Og han ser konkursen i øjnene, indtil han en dag læser om, at registrerede ægtepar skal have samme fradragsrettigheder som alle andre ægtepar.

Dette sætter naturligvis gang i tankerne, og han spørger sin bedste ven Ralph (Michael Caton), om han er med på ideen med at blive partnerregistreret og således få de attraktive skattefradrag.

Ralph er meget tøvende til at begynde med. De bor i en meget lille australsk by, hvor alle kender alle, og sladderen hurtigt får ben at løbe på. Men da Vince overbeviser Ralph om, at ingen får noget at vide, går han med til det.

Men selvfølgelig kommer hemmeligheden ud i samfundet, og ikke nok med det, der bliver udsendt en regeringsmand, der skal vurdere, om Vince og Ralph vitterlig er homoseksuelle, eller om de blot er ude på at score kassen.

Det registrerede ægtepar går nu i skarp træning for at virke troværdige som bøsser.

Det er tyk humor. Faktisk så tyk og klistret, at det til tider bliver en kende for meget. Men der er visse scener, der er fuldstændig vildt overdrevet, at man slet ikke kan lade være med at more sig.

Alene det at se "Crocodile Dundee" iført stram t-shirt og bittesmå tætsiddende shorts, og Michael Caton i læderbukser med huller til ballerne. Han vælger dog - blufærdig som han er - at beholde underbukserne på, det er guld værd.

Alle fordomme bliver lige vendt i Strange Bedfellows, og det gøres på en sober måde. Det er en middelmådig komedie, men man bliver da underholdt undervejs.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017