Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Stranded (2002)
 
 
  Genre: Drama/eventyr
Instruktør: Charles Beeson
Medvirkende: Liam Cunningham, Brana Bajic, Roger Allam, Jesse Spencer, Andrew Lee Potts, Rided Lardpanna m.fl.
Varighed: 173 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Paramount
Udgivet: 22. juni 2005
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Historien om den schweiziske familie Robinson, der strander på en øde ø, er jo ikke just ny, men her er den så i en TV-genfortolkning, der oprindeligt ramte de amerikanske TV-seere i 2002. Og nu foreligger filmen så på DVD til vi danskere.

Handlingen gider jeg ikke skrive det store om, da der som sagt er tale om en gammel traver, de fleste burde have læst på et eller tidspunkt i ungdommen. Og hvis de ikke har det, så venter der en ganske seværdig film, som byder på alt fra drama til romantik.

Filmen er meget underholdende og utrolig flot filmet. I det hele taget er det en af den slags film, man kan bruge en kedelig søndag eftermiddag på, og så alligevel føle, at man har fået noget fornuftigt ud af dagen.

Det trækker en anelse ned i min bedømmelse, at filmen er lidt for TV-amerikansk, hvor det puritanske holdes i højsædet. Men kan man sætte sig ud over det med filmen Stranded, så får man en fin - og lang - oplevelse.

For lang er oplevelsen med sine 173 minutter. Omvendt er filmen også god nok til at kunne bære denne lidt usædvanligt lange spilletid. Jeg kedede mig bestemt ikke undervejs og glæder mig faktisk til at sætte den på igen en "kedelig søndag".
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017