Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Straffen (2004)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Andrew Davis
Medvirkende: Shia LaBeouf, Sigourney Weaver, Jon Voight, Patricia Arquette, Tim Blake Nelson m.fl.
Varighed: 113 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Buena Vista Home Entertainment
Udgivet: 21. maj 2005
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Teenager bliver uskyldigt dømt. Familien er i forvejen forfulgt af uheld. Opdragelseslejr midt ude i ørkenen (for at styrke knægtens karakter). Lejrledelse med skumle hensigter ...

Da jeg umiddelbart hørte plottet til denne film, tænke jeg straks: C-film (hvis jeg er rigtig, rigtig heldig). Så kiggede jeg på rollelisten og besluttede alligevel at give filmen en chance. For der faktisk mange, gode skuespillere med i denne film - selvom det selvfølgelig ikke er en garanti for en god film.

Jeg måtte således undervejs i filmen revidere mine meninger temmelig kraftigt. Jeg vil ikke nødvendigvis kalde det en A-film, men hælder mere til en B-film med pil op.

Shia LaBeouf spiller hovedrollen som Stanley Yelnats overbevisende og med stor charme I det hele taget er der et godt samspil i filmen, hvilket er med til at løfte. Sammen med nogle skønne naturbilleder fra det golde ørkenlandskab.

Plottet er ok, men er ligesom set før. Men det gør egentlig ikke noget. Og filmen er da absolut seværdig. Og så vil den gøre sig fint som familiefilm (aldersgrænse 11 år) en regnfyldt weekend-eftermiddag.

Det bør desuden fremhæves at der er en pæn sjat ekstra materiale. Ikke kun de sædvanlige slettede scener, men meget andet. Blandt andet en musikvideo med titelmusikken.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017