Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Store forventninger (2009)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Lara Shapiro
Medvirkende: Lindsay Lohan, Luke Kirby, Chris Parnell m.fl.
Varighed: 90 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Sunrise
Udgivet: 11. oktober 2011
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Thea Clayhill (Lindsay Lohan) arbejder som en mange sekretærer på et mindre bogforlag. Hun er bestemt ikke vild med jobbet eller sin chef, Jerry Steinwald (Chris Parnell). Men Thea er tvunget til at holde fast i sit job, for hun har ansvaret for at forsørge sin lillesøster, Emma.

Problemet er bare, at Thea ikke går specielt meget op i sit arbejde. Så hun er langt fra chefens yndlingsmedarbejder. Thea ender da også med at blive fyret på gråt papir.

Umiddelbart en katastrofe for Thea, der skylder både i husleje og til søsterens uddannelse. Men heldigvis har hun fulgt med i en af de mange advokat-serier på tv, så hun skylder sig at fortælle, at hun er gravid. For gravide medarbejdere kan nemlig ikke fyres.

Selv om graviditeten selvfølgelig er løgn, bliver det alligevel et vendepunkt for Thea. Såvel chefer som kollegaer er pludselig venlige og hjælpsomme. Selv huslejen får hun længere tøjler med.

Da chefen, Jerry Steinwald (Chris Parnell), tager orlov for at være sammen med sin syge hund, bliver broderen, Nick Steinwald (Luke Kirby), midlertidig chef for forlaget. Og han vil benytte sin chance til at foretage ændringer på forlaget. Ikke mindst i forlagets valg af udgivelser.

Nick har blandt andet set muligheder i en anderledes bog om graviditet, som han ønsker at udgive. Thea, som alle tror er gravid, bliver blandet ind i projektet og er snart efter forfremmet til redaktør med eget kontor og sekretær.

Thea viser sig at være god til sit nye job. Samarbejdet med Nick som fungerende chef bliver stadig tættere og tættere, ligesom deres forhold bliver det. Men samtidig bliver det stadig mere og mere vanskeligt at opretholde facaden som gravid.

En dag brister, i bogstaveligste forstand, Theas luftkasteller da også med et brag. Thea må nu ud i en hård kamp for at forsøge at redde trådene ud, men vil det lykkes for hende?

Store forventninger (Labor Pains) er en charmerende og sød historie. Det er ikke nogen stor film, men trods alt udmærket, omend meget forudsigelig og meget, meget amerikansk.

Skuespillet er ikke noget at skrive hjem om, men det er ikke dårligt. Til gengæld er Store forventninger ganske underholdende og rummer mange morsomme situationer. Spilletiden er med halvanden time helt tilpas.

Alt i alt er Store forventninger ikke noget dårligt bekendtskab. En af den slags film, man bare kan lade sig underholde af, uden nogen form for forudsætninger.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017