Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Step Up 2 the Streets (2008)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Jon Chu
Medvirkende: Briana Evigan, Robert Hoffman m.fl.
Varighed: 93 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 28. oktober 2008
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Andie - en oprørsk teenager - bruger al sin tid på sit dansecrew 410 til stor fortrydelse for hendes værge Sally.

Andie passer ikke sin skole, og hun får valget mellem at blive sendt til Texas hos en tante eller komme på MSA, Maryland School of the Arts.

Andie vælger det sidste, men skolen er meget krævende og tager al hendes tid fra dansecrewet. De smider hende af holdet, og opfordret af skolens hotte fyr, (Robert Hoffman), danner de selv et dansecrew med andre utilpassede unge fra MSA.

Deres mål er at vinde undergrundsdansekonkurrencen The Streets, hvor de skal battle mod 410.

Det er en typisk dansefilm. En flok unge kæmper svedende for at opnå respekt, fra deres venner, skole og familie. Der er diverse konflikter og naturligvis også en spirende romance. Det er meget forudsigeligt, men også meget underholdende.

Der bliver danset igennem i Step Up 2 the Streets, der er efterfølgeren til Step Up fra 2006. Der er nogle forrygende dansenumre, og især battlet i slutscenen er imponerende. Der bliver vist moves, jeg aldrig før har set.

Historien er lidt træg i starten, men når da at komme helt frem i danseskoene og i fulde omdrejninger. Foruden de gode dansescener, er soundtracket også fedt med blandt andre Missy Elliott og Akon.

Hvis man er til dansefilm, og især hiphop og street, så er Step Up 2 the Streets ganske underholdende og flot performet.

Step Up 2 the Streets er en film hele familien kan nyde, dog skal de mindste have selskab af en voksen. Der er visse scener, der kan virke lidt voldsomme.

Men alt i alt en udmærket ungdomsfilm om venskab, sammenhold og stædighed.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017