Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 56
Starten på TMNT - tilbage til kloakken (2008)
 
 
  Genre: Animation
Instruktør: -
Medvirkende: Leonardo, Donatello, Michelangelo, Raphael, Røde Klo m.fl.
Varighed: 65 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: NTC Film
Udgivet: 28. august 2009
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Starten på TMNT - tilbage til kloakken (Back to the Sewer) består af tre små historier.

Den første, Dagbogen, finder de fire venner, Leonardo, Michelango, Donatello og Raphael, Casey og Aprils dagbog. Og dagbøger er jo hemmelige, og derfor har de fire venner aldrig læst i den. Dagbogen indeholder vigtige informationer om fortiden og ikke mindst om fremtiden. Nu er det op til de fire Ninja Turtles om de skal læse i dagbogen eller lade være.

I den anden historie, Sixx's Sjette Sans, har Sixx lovet Røde Klo at finde protypen materie transmitteren, men som han er kommet til at sælge. Nu har Røde Klo givet Sixx besked om, at transmitteren skal findes omgående.

I den sidste historie, Tiden går, et Tidsvinduet endelig blevet repareret og de fire Ninja Turtles kan vende tilbage til deres sædvanlige omgivelser. Men Viral har fixet Tidsvinduet, så hun kan sende sine fjender gennem fortiden, nutiden og fremtiden. Det bliver en rystende oplevelse ...

Stregen i Starten på TMNT - tilbage til kloakken er fin og knivskarp, og lyden er helt i top. Der er dansk tale, men desværre ingen tekstning, hvilket er synd for hørehandikappede. At filmen kun varer en times tid, er et plus. Det er længe nok til at fastholde interessen for handlingen.

Som i de tidligere Ninja Turtles film, Teenage Mutant Ninja Turtles, er det et indviklet univers, de muterede skildpadder befinder sig i. Det er nok mest børn, der forstår denne verden, men det skal da ikke afholde os voksne fra at kigge med.

Alt i alt en god og underholdende tegnefilm om de godes kamp mod alskens fjender og ondskab.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017