Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Starry Eyes (2014)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Kevin Kolsch og Dennis Widmyer
Medvirkende: Alex Essoe, Amanda Fuller, Noah Segan m.fl.
Varighed: 92 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 12. marts 2015
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Sarah Walker (Alex Essoe) arbejder som servitrice på dineren Big Taters. Men hendes ambitioner og drømme er at blive skuespiller.

Hun kæmper sig gennem sit arbejde og utallige auditions, men uden held. Hun ansøger om audition hos det gamle filmselskab Astaeus Pictures. De søger en kvindelig skuespiller til deres nye horrorfilm, "The Silver Scream".

Sarah er heldig. Hun bliver indkaldt til audition. Hun er fuld af forventning og ellevild, da produceren (Louis Dezseran) og casting direktøren (Maria Olsen) tilbyder hende hovedrollen som Celeste i "The Silver Scream". Dog mod visse betingelser ...

Mere skal ikke røbes her. For det er i sandhed en underlig historie, instruktørerne Kevin Kolsch og Dennis Widmyer har skruet sammen. Der er mange åbne ender, der aldrig helt bliver samlet.

Det er selve skuespillet, der holder hele filmen oppe. Alex Essoe er fænomenal i rollen som Sarah. Hun yder en præstation, der er helt fantastisk.

Den forvandling, hun undergår gennem de 92 minutter, er helt uden sidestykke og blændende leveret.

Maria Olsen i rollen som casting direktøren er en spændende karakter og en lidt skræmmende type. Ikke en kvinde, man lige har lyst til at gå i clinch med.

Der er dog gys, spænding og blod i handlingen. Men det er bare synd, at historien er en kende rodet og bliver efterhånden fuldstændig uforståeligt for mig.

Men alligevel er Starry Eyes en udmærket gyser. Der kunne bare godt have været mere substans i selve handlingen, for karaktererne er der intet galt med. Tværtimod. Det er gode præstationer over hele linien.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017