Claus Volter (Nikolaj Lie Kaas). men da nogle af skuespillerne er i gang med at dræbe en lille hund, går Tonny og hans to børn ud af biografen. Tonny er nu fast besluttet på at finde Claus Volter og få sine penge tilbage for de tre biografbilletter, slik, cola og popcorn">
Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 121
Sprængfarlig bombe (2006)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Tomas Villum Jensen
Medvirkende: Nikolaj Lie Kaas, Ulrich Thomsen m.fl.
Varighed: 88 minutter
  Originalsprog: Dansk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 27. februar 2007
Anmeldt af: Ea Sofie Mors Simonsen
 
 
Tonny (Ulrich Thomsen) skal i biografen med sine to børn, som han kun må se fem timer en gang om måneden. Da den film de gerne vil se er i gang, da de kommer, beslutter de sig for at se "Morderen" af Claus Volter (Nikolaj Lie Kaas). men da nogle af skuespillerne er i gang med at dræbe en lille hund, går Tonny og hans to børn ud af biografen.

Tonny er nu fast besluttet på at finde Claus Volter og få sine penge tilbage for de tre biografbilletter, slik, cola og popcorn.

Tonny bliver derfor statist i Claus Volters nye film. Tonny og Claus bliver uvenner, og Claus kommer til at skubbe Tonny ud over et stillads, og det eneste Tonny vil have igen for sine smerter, er at han bliver forfatter og medinstruktør i Volters nye film "Kunstneren".

Tonny synes at manuskriptet er elendigt, og Volter beder ham skrive et nyt - i den tro at Tonny ikke kan. Men det kan han med hjælp fra sin bror og veninden Clara.

Manuskriptet hedder "Sprængfarlig bombe"...

Filmen starter meget langsomt, og den er ikke særlig sjov i starten. Efter en halv times tid begynder det at blive sjovt - rigtig sjovt.

Alle de bedste skuespillere er sammen i en supersjov og rigtig god film. Efter de der 30 minutter sidder man med en konstant indre griner i maven. Tonny og Clara er helt vildt skønne sammen!

"Sprængfarlig bombe" er SUPER god. Og dét jeg har lært af den, er at man skal aldrig sige aldrig!
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017