Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Speaking of the Devil (1991)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Enzo Barboni
Medvirkende: Bud Spencer, Thierry Lhermitte, Carol Alt m.fl.
Varighed: 95 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: On Air Video
Udgivet: 22. januar 2008
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Handlingen i Speaking of the Devil (Un piede in paradiso) er egentlig ret banal, men det gør bestemt ikke filmen mindre underholdende. Bull Webster (Bud Spencer) er en taxichauffør, der kommer på kant med konkurrenter, pengestærke og griske forretningsfolk, Gud og Djævelen.

Bull forbarmer sig over en ung kunde, der ikke har penge nok til turen, og kører ham alligevel til bestemmelsesstedet. Som del af betalingen får han en lottokupon, som han med det samme glemmer alt om. Den skal dog senere vise sig at have en værdi af 150 millioner dollar.

Bulls konkurrenter prøver at få ham og hans firma til at gå nedenom og hjem. Samtidig er griske forretningsfolk ude efter den jord, hans taxifirma ligger på. Og for at det ikke skal være nok, så blander såvel de højere magter som de lavere magter sig.

De sender således hver en repræsentant, i form af henholdsvis Victor (Thierry Lhermitte) og Veronica Flame (Carol Alt). De skal overbevise Bull om at gøre det rigtige eller forkerte i livet.

Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde hørt om denne Bud Spencer-film. Men det gør bestemt ikke filmen dårligere. Det er en film, den "store" italiener sagtens kan være bekendt, med masser af den hårdtslående action, han er kendt for, samt masser af humor. Bestemt en film, der er værd at smide i DVD-afspilleren en søndag eftermiddag eller et andet tidspunkt, hvor man bare trænger til en god film, der ikke kræver den store hjerneaktivitet.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017