Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 78
Søren Østergaard's Tivoli Varieté (2009)
 
 
  Genre: Varieté
Instruktør: Søren Østergaard
Medvirkende: Kirsten Lehfeldt, Peter Frödin, Søren Østergaardm.fl.
Varighed: 104 minutter
  Originalsprog: Dansk
Distributør: Nordisk Film NSM
Udgivet: 17. november 2009
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Søren Østergaard's Tivoli Varieté består af en skønsom blanding af komik og artisteri.

Komikken bliver leveret af Søren Østergaard, Kirsten Lehfeldt og Peter Frödin.

Artisteriet udføres af håndstandsparret Ingo Reissig og Frank Schreiber, der er forrygende gode. De har vist aldrig hørt om tyngdeloven og visse numre burde være fuldstændig umulige at udføre - ifølge fysikkens love.

Elena Fiesta er slangemenneske og hun kan virkelig sno sig. Der er ingen stive knogler der. Ingen varieté uden en tryllekunstner, og her er det den komiske tryllekunstner Otto Wessely, der står for underholdningen.

Musikken bliver leveret af en veloplagt Frans Bak og Det Forrygende Orkester.

Varietéen er opbygget af forskellige numre, mere eller mindre morsomme, men alle yderst platte. Søren østergaard illuderer blandt andet forskellige middagsretter, så som rød pølse, pølse i svøb og lørdagskylling samt bacon, der steger på panden.

Derudover er der karaktererne Smadremanden, Kim Tim og Bager Jørgen, som også kunne opleves i 2006 i Søren Østergaards Internationale Tivoli Varité.

Et af de bedre numre er hundedressurnummeret udført at Søren Østergaard og Peter Frödin, der konstant vrisser og bider af hinanden, samt tre ægte hunde. Her virker det som om ingen har styr på noget som helst.

Af andre gode numre kan nævnes Peter Frödin som håndrystende knivkaster og hans fuldmodne indianske assistent i form af Kirsten Lehfeldt. Et fuldstændigt plat nummer, men af en eller anden grund går platheden over i det morsomme.

Nok fordi de Søren Østergaard, Kirsten Lehfeldt og Peter Frödin ser ud til selv at more sig og have det sjovt. Det højner forestillingen fra det absolut absurde platte til rimelig morsomt.

Søren Østergaard's Tivoli Varieté har undertitlen "Nu stopper det" og hvis det er indikationen på, at der aldrig mere bliver en Tivoli Varieté, må man sige, at de afslutter med manér.

Søren Østergaard's Tivoli Varieté er plat, men også morsom. Der er en del at grine af i de 104 minutter showet varer.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017