Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Snigskytten (2015)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Fred Grivois
Medvirkende: Reda Keteb, Ludivine Sagnier, Johan Heldenbergh m.fl.
Varighed: 95 minutter
  Originalsprog: Fransk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 11. februar 2016
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Vincent Cavelle (Reda Keteb) lever et helt normalt liv. Han er gift med Delphine (Ludivine Sagnier) og sammen har de en datter.

Hver dag passer Vincent troligt sit arbejde, men meget af fritiden går med at træne på skydebanen. Vincent er nemlig mesterskytte og en af Frankrigs absolut bedste med en luftriffel. Men han har også økonomiske problemer og rod på hjemmefronten.

Men en dag dukker Renaud (Johan Heldenbergh) op på skydebanen. Han lover Vincent en vej ud af sine problemer. Vincent skal blot løse én lille opgave.

Opgaven kræver dog, at Vincent bryder sine egne grænser. For han skal bruge sine skydeevner til at dræbe et andet menneske. Vincent ender dog med at påtage sig opgaven og kommer ud af sine økonomiske problemer.

Det løser dog ikke umiddelbart problemerne på hjemmefronten. Ej heller bliver Vincents liv nemmere. For han presses til flere "små opgaver" og efter et par missere er Vincent pludselig selv i sigtekornet ...

Snigskytten (La résistance de l'air) byder på gode skuespillere, der da også leverer en mere end hæderlig indsats. Den tekniske side af filmen fejler skam heller intet, så både billede og lyd er absolut i orden.

Historien er egentlig også ganske god, omend den som sådan ikke byder på noget, der ikke er set før. Historien bliver i Snigskytten bare fortalt temmelig ringe. og med lidt for mange huller undervejs

Filmen flytter sig aldrig særlig hurtigt. Det betyder så, desværre, også, at der er ganske langt mellem den action, man med rette kunne forvente. Snigskytten er trods alt en actionfilm. Tilmed en fransk en af slagsen, og her er man efterhånden bedre vant fra den side.

Alt i alt er jeg ikke videre imponeret af Snigskytten. Bevares, den er så absolut bedre end nok en genudsendelse i tv. Men altså ikke bedre, end at den lige akkurat sniger sig over det middelmådige.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017