Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 56
Disneys Sjov Med Eventyr (2006)
 
 
  Genre: Animation
Medvirkende: Anders And, Mickey Mouse m.fl.
Varighed: 59 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Buena Vista Home Entertainment
Udgivet: 28. marts 2006
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Jeg bliver aldrig træt af Disney-klassikere. Streg, humor og handling går ganske enkelt op i en højere enhed. Og med denne DVD får man hele otte af de fede fortællinger, der alle er i "Så er der ikke mere for den 25-øre" længden.

Gennemgående figurer i de otte kortfilm er Anders And, Mickey Mouse og Fedtmule - tre klassiske Disney-figurer, som næppe behøver nærmere introduktion. Fællestemaet, der også når at inkludere Anders' nevøer Rip, Rap og Rup, er ferie og ture i naturen.

De otte klassiske, tegnede kortfilm er Campingvognen, Sejlturen, Dygtige spejdere, Hallo Aloha, Gamle Sequioa, Hvordan man rider på en hest, Anders And på campingtur og Fedtmules ferietur. Handlingen skal ikke afsløres, men jeg tvivler på, nogen vil blive skuffet, hvis de bare har en lille Disney-fan i maven.

Det her er en perle af en DVD, hvor ung som ældre kan få sat gang i smilerynkerne. Der ganske enkelt så mange herlige scener i de otte kortfilm, at denne DVD meget snart finder plads på afspilleren igen. Men med en spilletid på blot 59 minutter smager den af meget mere, men høster ikke desto mindre en topkarakter.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017