Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 56
Disneys Sjov Med Ekstremsport (2005)
 
 
  Genre: Animation
Medvirkende: Fedtmule, Anders And, Mickey Mouse m.fl.
Varighed: 76 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Buena Vista Home Entertainment
Udgivet: 6. juni 2006
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Disney er på banen med endnu otte kortfilm i serien Disneys Sjov Med ..., og den er bestemt ikke skudt ved siden af. Særligt rammer temaet med denne sportssommer lige i plet.

Fedtmule er den gennemgående figur i de fleste af de herlige, tegnede perler, men Mickey og Pluto får dog lov til at optræde på slap line i den ene af kortfilmene. Også Anders And og nevøer byder på deres eget lille, skønne gensyn i en ægte klassiker.

De otte tegnede kortfilm er Fedtmules Olympiske Triumf, Pluto Som Caddy, Fedtmule Får Fodboldfeber, Fedtmule Som Gymnast, Tenniskampen, Hvordan Man Rider På En Hest, Ishockeymesteren og Akvamani - i nævnte rækkefølge. Alle er de herlige gensyn, der vil vække glæde hos såvel ung som gammel.

For det er jo netop det fascinerende ved Disneys små, tegnede perler. De vækker altid glæde og man bliver aldrig for gammel til dem. For de yngste, som er vokset op med de interaktive medier, er der lidt bonus i form af quiz og spil.

Der er, bortset fra bonusmaterialet, intet nyt under solen med disse otte kortfilm. Det er til gengæld herlige gensyn, der nærmer sig ren nostalgi, for alle, der allerede tidligere har stiftet bekendtskab med dem.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017