Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Silent Partner (2005)
 
 
  Genre: Action/thriller
Instruktør: James D. Deck
Medvirkende: Tara Reid, Nick Moran, Gregg Henry m.fl.
Varighed: 96 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 21. februar 2006
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Rusland ligger i forhandlinger med USA om et lån, der kan cementere Ruslands økonomi, og i den forbindelse er efterretningsanalytiker Gordon Patrick (Nick Moran) sat til at undersøge den russiske troværdighed.

Da den russiske finansminister pludselig dør, tilsyneladende selvmord, bliver Gordon nødt til at tage til Moskva for at sikre at alt går rigtigt for sig.

Gordon kommer hurtigt på sporet af enorme summer udbetalt af den amerikanske regering til ikke-eksisterende russiske firmaer. En mystisk ung kvinde ved navn Dina (Tara Reid) kontakter Gordon, og så går det ellers løs med politiske intriger, attentater, biljagter, skjulte agendaer og organiseret kriminalitet. Og ingen ved, hvem der er ven eller fjende. Typisk amerikansk.

Det er en ganske veldrejet politisk thriller, instruktøren James D. Deck har skruet sammen. Tempoet er i top, næsten for meget. Visse scener er dræbende lange og kunne sagtens være skåret lidt ned.

Tara Reid, som kendes fra blandt andet American Pie og Van the Man, giver sin rolle fuld skrue, og hun er ganske skøn at beskue. Nick Moran som den tørre skrivebordsarbejdende CIA agent, der pludselig bliver hvirvlet ind i voldsom fysisk aktivitet, giver også sin karakter fuld skrue.

Der er lidt uklare punkter i plottet, som trækker en kende ned, men det er dejligt befriende, at russerne rent faktisk taler rigtig russisk, og ikke blot skuespil-sprog, som ses i mange andre film.

Er man til en højtgearet politisk actionthriller, så kan Silent Partner helt sikkert indfri forventningerne.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017