Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Silent Hill (2006)
 
 
  Genre: Gyser
Instruktør: Christophe Gans
Medvirkende: Radha Mitchell, Laurie Holden m.fl.
Varighed: 120 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 30. oktober 2006
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Hvis I ikke ved, hvordan et levende spørgsmålstegn ser ud, så er det synd, jeg ikke har et web-cam. For lige nu ligner jeg et sådan efter at have set Silent Hill

Filmen er bygget over et computerspil af samme navn, og uden at have spillet dette spil vil jeg mene, at spillet nok er bedre. Det kan i hvert ikke blive mere kedeligt.

Rose og Christophers adoptivdatter Sharon lider af tilbagevendende mareridt, hvor hun nævnet navnet Silent Hill. Det er åbenbart meget frygtindgydende drømme, og Rose beslutter sig for at tage til Silent Hill med datteren for at få afklaret, hvad der skete i byen, og måske få has på Sharons mareridt.

Silent Hill er en spøgelsesby. Mørk og dyster, og på et tidspunkt forsvinder Sharon. Nu går jagten ind på at finde datteren inden det er for sent!

Historien er frygtelig rodet, og der er store huller, der aldrig bliver udfyldt. Som skrevet før, er jeg ikke helt klar over, hvad jeg har brugt min tid på at se. Bevares, det visuelle fejler bestemt ikke noget. Effekterne er gode, og optagelserne er fine. Der er da også en del gode gys i, men det er selve handlingen, der halter i den grad. Der er alt for mange "hvorfor", der melder sig og ikke bliver besvaret.

Hele oplevelsen fortoner sig i de mørke tågede gader i Silent Hill. Men måske ville det hele have givet bedre mening, hvis man var bekendt med computerspillet, men jeg tvivler.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017