Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Sidste nat på Station 13 (2005)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Jean-Francois Richet
Medvirkende: Ethan Hawke, Laurence Fishburne, Gabriel Byrne m.fl.
Varighed: 109 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 14. august 2005
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Station 13 i Detroit skal lukke ned efter nytåret, og er derfor kun bemandet med tre personer. Der er ikke det store at foretage sig, andet end at pakke de sidste ting sammen. Udenfor raser en snestorm og indenfor fejrer de tre på vagt nytåret.

Desværre bliver en fangetransport omdirigeret til Station 13 grundet vejret, og stationen må give husly til fangerne, der består af en sølle junkie, en kvinde, en svindler og ikke mindst den berygtede politimorder Bishop.

Pludselig bliver stationen omringet af en hel hær, der vil have fat i Bishop, og så starter løjerne. Vagthavende på stationen, Roenick, må nu foretage nogle valg - enten overlade Bishop til dem udenfor eller stole på fangerne og sammen bekæmpe den lille hær udenfor ...

Der er action fra start til slut, og handlingen er fuldstændigt forudsigelig, men man bliver godt underholdt undervejs. De to hovedroller spilles henholdsvis af Ethan Hawke som Roenick og Laurence Fishburne som Bishop. Deres samspil er ganske fint og overbevisende, og så er der lige noget ved Fishburnes stemme, der gør mig helt blød i knæene.

Sidste nat på Station 13 er en typisk actionfilm, der absolut er værd at se, når man er i humør til skyderier og hårdkogte bemærkninger. Hjernen kan sagtens slås fra de 109 minutter, og det er dejligt engang imellem.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017