Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Show Girls (1995)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Paul Verhoeven
Medvirkende: Elizabeth Berkley, Kyle Maclachan, Gina Gershon m.fl.
Varighed: 125 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: On-Air Video
Udgivet: 3. juli 2008
Anmeldt af: Julie Vistisen
 
 
Nomi Malone (Elizabeth Berkley) drømmer om at bliver danserinde i det glamourøse Las Vegas.

En dag bestemmer hun sig for at leve drømmen ud og blaffer sig vej til byen. Da hun kommer til byen, bliver hendes taske stjålet og alle hendes utopiske forhåbninger lader til at styrte til jorden.

Men så møder hun Molly (Gina Ravera), som er stylist og designer på det berømte Stardust Hotel. De to bliver hurtigt veninder, og Molly inviterer Nomi til at bo hos hende.

Den attraktive Nomi falder hurtigt til og får et job som lap-dancer på stripklubben Cheetah. Med Mollys hjælp får Nomi en audition til showet ”Goddess”, hvor hun kommer ind som danser. Men livet som berømt danser er meget andet, end hun kan forestille sig.

De to meget fremtrædende hovedtemaer i Show Girls er sex som magtmiddel, og sex som måde at gøre karriere på. Hvorvidt Show Girls så giver et realistisk indblik i showverdenen, skal jeg ikke kunne sige.

Men filmen er virkelig overbevisende og fængende. Der er et rigtig godt flow i handlingen, så man kan ikke få øjnene væk fra den. Der sker noget nyt og spændende hele tiden.

Elizabeth Berkley fylder virkelig rollen som den impulsive og beslutsomme Nomi godt ud. Hun er enormt overbevisende og får straks en med ind i filmen. Til tider må jeg dog indrømme, at der går lidt for meget porno i den. Der er nogle heftige sexscener, hvor det måske bliver lige i overkanten.

Udover denne lille ting kunne jeg ikke sætte en finger på så meget andet. En rigtig underholdende film, som jeg ikke vil tøve en kende med at fordrive tiden med en ekstra gang.

Til Jer andre der ude er det nok lidt en tøsefilm, men med en del maskuline aspekter. Så i bund og grund henvender Show Girls sig lidt til begge sider, men med mest vægt på tøsesiden.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017