Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Sex, Lies & Murder (2006)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: Nick Guthe
Medvirkende: Nikki Reed, Alec Baldwin, Carrie-Anne Moss m.fl.
Varighed: 88 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 6. februar 2007
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Mini (Nikki Reed) er en dårende dejlig og smuk 18-åring, der trods sin rige baggrund, ikke har det for nemt.

Hendes mor, Diane (Carrie-Anne Moss), er en pilleædende dranker, der horer til højre og venstre, og hendes stedfar Martin (Alex Baldwin) har resigneret og er totalt ligeglad.

Mini har en enkel livsfilosofi: "Man skal prøve alting bare en første gang". Derfor kaster hun sig ud som escort-girl, men hendes første kunde er et flop, så hun prøver en gang til. Minis næste kunde er såmænd hendes stedfar Martin.

Selvfølgelig opdager Martin, hvem hun er, men først bagefter. Dette afstedkommer, at han bliver mere aktiv i hjemmelivet, for han har fået øjnene op for, hvilken dejlig pige Mini i virkeligheden er. Meget hurtigt spirer de varme følelser mellem dem, men der er jo stadig en forhindring - Diane.

Det går ikke med en skilsmisse, da Martin så vil miste halvdelen af formuen, og mord er udelukket. De to elskende udtænker en snedig plan: At få Diane erklæret utilregnelig og spærret inde.

Jeg forstår ikke helt, hvorfor man har valgt at ændre originaltitlen "Mini's First Time" til Sex, Lies & Murder. Det lyder begge dele lige lumpent i mine ører, og filmen er på ingen måde lumpen eller klam.

Nikki Reed er overbevisende i sin rolle som den manipulerende Mini, og Alec Baldwin er ganske troværdig som det middelaldrende nokkefår, der tænker med en vis legemesdel i stedet for at bruge fornuften. Carrie-Anne Moss må også lige nævnes. Hun er forrygende i sin rolle som Diane.

Sex, Lies & Murder er som amerikanske film efterhånden er. Forudsigelig og dette bliver kedeligt i længden. Man ved, hvad der vil ske fra først til sidst, og der er bestemt ingen overraskelser i plottet. Det er træls.

Men bortset fra dette, underholder Sex, Lies & Murder rimeligt godt, og man sidder ikke tilbage med følelsen af, at man har spildt 88 minutter. Men sindsoprivende spændende er den ikke.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017