Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Separate Lives (1995)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: David Madden
Medvirkende: James Belushi, Linda Hamilton, Elisabeth Moss m.fl.
Varighed: 97 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: NTC
Udgivet: 25. marts 2010
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Tom Beckwith (James Belushi)er holdt op som politimand grundet personlige omstændigheder, og har nu helliget sig psykologistudiet og sin lille datter, Ronni (Elisabeth Moss).

Tom studerer hos den anerkendte psykologiprofessor Lauren Porter (Linda Hamilton). Hun er dygtig indenfor sit felt, personlighedsspaltning, og tør at være kontroversiel og tage chancer i behandlingen af patienter med alter ego.

Men hun har en nagende mistanke om, at hun selv lider af personlighedsspaltning - forårsaget af et dybt traume i barndommen. Hun har tit blackouts og vågner intetanede om, hvad hun har foretaget sig eller med hvem, for den sags skyld.

Lauren beder Tom om at være hendes vogter, så hun kan få vished om sit "andet" liv. Tom er ikke meget for det i starten, men indvilliger. Dette bliver starten på et farligt kapitel i begges liv ...

Separate Lives er meget forudsigelig og nem at gennemskue. Desværre, for plottet er fint nok, bare alt for tyndbenet. Spændingen fuser meget hurtigt ud og bliver lidt langtrukkent.

Skuespillerne er heller ikke det store at skrive hjem om. De halter halvhjertet gennem de 97 minutter. Den eneste, der egentlig går direkte ind under huden, er datteren Ronni, fremragende spillet af Elisabeth Moss.

Personlighedsspaltning er altid et godt tema i thrillers, men så skal filmen også være velspillet og plottet i orden. Det er det bare ikke i Separate Lives, og derfor falder den lidt til jorden. Derudover er det lidt handlingsmæssige huller, der står og gaber.

Men helt ringe er Separate Lives heller ikke, og kan da sagtens fornøje på en regnvejrsdag.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017