Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Secuestro express (2005)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Jonathan Jakubowicz
Medvirkende: Mia Maestro, Carlos Medera, Carlos Julio Molina m.fl.
Varighed: 93 minutter
  Originalsprog: Spansk
Distributør: Buena Vista Home Entertainment
Udgivet: 8. august 2006
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Handlingen udspilles i en af verdens farligste byer, Caracas, hovedstaden i Venezuela. Her er mord, vold, narko, korruption og kidnapninger en del af dagligdagen.

Det unge forlovede rigmandspar Carla (Mia Maestro) og Martin (Jean Paul Leroux), er på vej hjem fra fest, godt høje af kokain og hash. De bliver kidnappede af tre brutale mænd, og så starter et spil om liv og død, og ikke mindst bare overlevelse.

Mere skal der ikke siges om handlingen i denne action film, der kører på fuld skrue fra start til slut. Intet går som planlagt, og det er fremragende skuespil - især af Mia Maestro, som kendes fra bl.a. tv-serien Alias.

Secuestro express virker uhyrlig realistisk, og er til tider meget barsk, både fysisk og psykisk.

Det, der trækker ned i karakteren, er de irriterende splitbilleder, der forekommer. Sådan a la serien "24 timer", hvor skærmen deles ind i forskellige episoder og sekvenser. Det virker vanvittigt irriterende på mig.

Secuestro express, som lidt frit oversat, betyder "lyn-kidnapning", er en yderst spændende action film, der giver et indblik i en verden, der ligger så langt væk fra fredelige Danmark. Det er fart, spænding og en god historie samt godt skuespil. Det er så absolut en af de bedre action film.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017