Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Satan’s Sadists (2007)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Al Adamson
Medvirkende: Russ Tamblyn, Robert Dix, John Cardos m.fl.
Varighed: 86 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 6. februar 2009
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Motorcykelbanden Satan’s Sadists under ledelse af den hensynsløse biker Anchor (Russ Tamblyn) hærger de endeløse veje gennem ørkenen i Californien.

De går ikke i vejen for bøllebank og voldtægt, eller mord for den sags skyld. På en lille tankstation og cafe voldtager de en af gæsterne, og efterfølgende dræber de både kvinden og to andre mænd.

På cafeen befinder sig også den tidligere marinesoldat Johnny (Gary Kent), og han er ikke lige til at bide skeer med. Han og den unge servitrice Tracy (Jacqueline Cole) tager flugten ud i ørkenen, og lige i hælene på dem er banden, der er godt knotne ...

Satan’s Sadists (Nightmare Bloodbath) bærer tydeligt præg af at være en gammel svend fra 1969. Dengang kan jeg godt forestille mig, at den har virket meget voldelig og blodig, men i dag er den nærmest ufrivilligt komisk.

Der er nogle få gode scener, men ellers virker Satan’s Sadists langtrukken og en kende kedelig. Der er en del humoristiske indslag, der virker lidt opløftende.

Persongalleriet er frygtelig stereotypt og skåret over en kam. Desuden bliver man nærmest blændet af deres hvide tænder, der lyser hele skærmen op, hver gang de åbner munden.

Soundtracket derimod er helt forrygende. Det er gruppen Nightriders, der står bag, og det er gedigen tressermusik.

Satan’s Sadists skal ses med 1969-briller på og en god portion tålmodighed. Men hvis man er til biker film, så er denne da helt klart et must til samlingen.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017