Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Satan's Little Helper (2004)
 
 
  Genre: Gyser
Instruktør: Jeff Liebermann
Medvirkende: Alexander Brickel, Amanda Plummer, Stephen Graham m.fl.
Varighed: 96 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 7. marts 2006
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Halloween på den lille ø Bell Island. Ni-årig knægt skal klædes ud som sin helt, hovedpersonen fra et computerspil ved navn Satan's little Helper. Søster kommer hjem fra college medbringende et styk kæreste. Jalousi opstår. Psykopat kommer på banen. Behøver jeg at sige mere?

Det er længe siden, at jeg har set noget så åndssvagt og latterligt. Den eneste formildende omstændighed, der gør, at filmen får et enkelt klaptræ er, at den er så dum, at det grænser til det humoristiske.

Det er så typisk en lavbudgetfilm, hvis der da overhovedet har været et budget. Jeg mistænker folkene bag filmen, at de har scoret deres ungers lommepenge samt kigget i deres halloween udklædningskasse for at finde nogle kostumer.

Personerne er så stereotype, at man simpelthen bare sidder og krummer tæer, og historien holder slet ikke vand. Det er bare så ringe.

Hvis man absolut ikke har andet at foretage sig, så kan Satan's little Helper da slå 96 minutter ihjel af ens tid. Jeg ville vælge at se alt muligt andet, ja endog Lav cykel med Leth, selvom jeg ikke har en cykel. Jeg glæder mig til den dag, der kommer en kvalitetsgyser på banen igen. Der er desværre rigtig langt imellem.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017