Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Sand Serpents (2009)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Jeff Renfroe
Medvirkende: Jason Gedrick, Tamara Hope, Elias Toufexis m.fl.
Varighed: 92 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Sunrise
Udgivet: 24. januar 2011
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
En gruppe amerikanske soldater under ledelse af løjtnant Richard Stanley (Jason Gedrick) ryger i et Taliban-baghold. En del af soldaterne bliver dræbt, mens resten bliver taget til fange.

Bagbundet og med bind med for øjnene bliver de placeret i en faldefærdig bygning. Samtidig er nogle gigantiske, kødædende orme blevet vækket fra deres dvale dybt under jorden. Og de søger nu, godt aggressive og sultne, mod overfladen.

Sandormene overfalder i første omgang Taliban-krigerne med tilhørende kaos. De amerikanske soldater benytter forvirringen til at slippe fri og tager nu kampen op mod de resterende Taliban-krigere og de sultne kæmpeorme.

De amerikanske soldater mister yderligere en del folk i kampen, men slipper i første omgang væk i en mindre lastvogn. Men da de forulykker, må yderligere en flok soldater ende deres tilværelse som ormeføde.

Richard Stanleys tropper, der nu er decimeret til en mindre flok, som blandt andre tæller den irriterende Andrews (Elias Toufexis) og kaptajn Jan Henle (Tamara Hope) fra ingeniørtropperne, sætter kurs mod en flygtningelejr. Flygtningelejren er dog forladt og udelukkende beboet af nogle afghanere, der er blevet tvunget til at hjælpe Taliban.

Den lille flok soldater tvinges nu i bogstaveligste forstand til at gå under jorden. Med sig har de en lokal guide og hans datter til at vise vej i de underjordiske gange. Men igen bliver de indhentet af Taliban og de ormelignende monstre.

Efterhånden er der kun de to officerer og den lille, afghanske pige tilbage. Ved at reparere en radio får de tilkaldt hjælp, så de kan blive evakueret, men trængslerne og tabene er langt fra slut.

Sand Serpents er oprindelig produceret til tv og så siden udgivet på dvd. Filmen lider under et mildest talt ringe manuskript og en endnu dårligere udførelse af samme.

Bevares, Sand Serpents har sine momenter, men nogen stor film er det sgu ikke. Effekterne er sådan set ok, men det opvejer desværre bare ikke helt for den noget haltende historie og det middelmådige skuespil.

Men ok, er man til underlige skabninger, der evner at skabe død og ødelæggelse, så er Sand Serpents sikkert et udmærket bud på lidt uforpligtende underholdning.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017