Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 78
Rune Klan Går Large (2007)
 
 
  Genre: Stand-up
Instruktør: -
Medvirkende: Rune Klan m.fl.
Varighed: Ca. 180 minutter
  Originalsprog: Dansk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 20. november 2007
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Tidligere på året var tryllekunstneren og stand-up'eren Rune Klan på banen med et på alle måder stort anlagt show. Det er der nu kommet en DVD ud af, Rune Klan Går Large.

Inspirationen til showet har Rune Klan, efter eget udsagn, fundet i de store Las Vegas-shows, der er kendt for pomp og pragt samt glimmer og glamour. Trods inspirationskilden holder Rune Klan sit show i sin egen ånd, men stort set alle rekvisitter er store, meget store.

Showet, der tager udgangspunkt i Runes eget liv, er optaget i Imperial Biografen i København, som er Nordeuropas største biograf. Kulissen er dermed den perfekte til det stort anlagte show, hvilket da også tydeligt kan høres på det begejstrede publikum.

DVD'en byder, udover dette show, også på en del ekstramateriale. Blandt andet showet Forbudt for børn, der er optaget på Bådteatret i København. Så der er altså tale om en langt mere intim scene og et betydeligt mindre publikum.

I tilgift er der også en særlig udgave af Rune Klan Går Large, hvor to af Rune Klans standup-kolleger kommenterer showet. Og der bliver bestemt ikke lagt fingre imellem.

Fællesnævneren for begge shows er, at de er 100 procent Rune Klan. Det vil sige, at det er hamrende plat med gags og oneliners helt nede i knæhøjde. Men det er også hamrende morsomt og underholdende.

Så jeg ser ingen anden mulighed end at give denne DVD topkarakter og min varmeste anbefaling, hvis man er bare den mindste smule til standup og/eller trylleri.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017