Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 78
Rune Klan: Det stribede show (2014)
 
 
  Genre: Stand-up
Instruktør: -
Medvirkende: Rune Klan m.fl.
Varighed: 92 minutter
  Originalsprog: Dansk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 20. november 2014
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Rune Klan startede ganske vist som tryllekunstner, men er med tiden blevet langt mere alsidig, så vi i dag også ofte kan stifte bekendtskab med den komiske fætter i forskellige tv-serier. Senest for eksempel den rablende, gale Tomgang.

Men Rune Klan har bestemt ikke glemt sine rødder og sin store lidenskab - trylleriet. Og efter nogle års pause, har multikunstneren atter turneret land og rige rundt med et trylleshow - Det stribede show, der så at sige slår en sløjfe på hans tidligere shows, blandt andre Rune Klan Går Large fra 2007.

Nuvel. Trylleshow er måske så meget sagt, for det er lige så meget stand-up, når Rune Klan går på scenen. Det gør dog ingenlunde fornøjelsen mindre, at de to underholdningsformer på denne måde bliver forenet. Særligt ikke, når de så fint komplementerer hinanden.

Tryllerierne, Rune Klan disker op med, virker måske ofte velkendte og banale. Men får så lige den lille drejning, der gør dem til noget helt særligt. Og, dermed også, alligevel formår at overraske og dupere.

Rune Klan: Det stribede show følger da også denne velprøvede og populære opskrift. Men er så også blevet krydret med musikalske indslag og en god inddragelse af det veloplagte publikum. Det gør showet både meget dynamisk og medrivende - selv på den hjemlige kukkasse.

Som altid er joksene hamrende platte og der bliver, vanen tro, heller ikke lagt fingre mellem eller taget hensyn til nogen som helst. Men andre ord: Humor, der går rent ind.

Rune Klan turnerede med showet i 2013/2014. Blandt de mange forestillinger, var også et show udelukkende for hørehæmmede.

Den oplevelse har fået multikunstneren til at sørge for, at dvd-udgivelsen byder på mulighed for undertekster. Ikke blot på dansk, men også engelsk. Dette tiltag, der tilgodeser de mange hørehæmmede, kunne mange andre, danske kunstnere lære af!

Har man ikke set showet, kan jeg kun varmt anbefale det. Det er helt igennem Rune Klan, når han er bedst. Og har man allerede set showet live, er dvd-udgivelsen en særdeles oplagt chance for at genopleve løjerne.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017