Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 78
Rune Klan: Tre-I-En (2003)
 
 
  Genre: Stand-up
Instruktør: -
Medvirkende: Rune Klan m.fl.
Varighed: Ca. 120 minutter
  Originalsprog: Dansk
Distributør: CMC Entertainment
Udgivet: 10. oktober 2003
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Jeg har for nogle år siden haft den fornøjelse, at blive underholdt af Rune Klan ved et firma-arrangement, så jeg sagde med glæde ja til at anmelde hans nyeste DVD. Så kunne jeg jo genopfriske "bekendtskabet" og måske få rørt lattermusklerne lidt. Men sådan skulle det ikke være ...

Jeg fik nemlig masseret mine lattermuskler i en sådan grad, at de uden tvivl vil være ømme de næste mange dage. Rune Klan er en sjov fætter, der mestrer såvel tryllekunst som stand-up. Og som tilmed formår at kombinere de to evner, så det hele går op i en højere og sjovere enhed.

DVD'en består af tre dele (måske deraf navnet), hvoraf de to første er eksempler på Runes shows, mens den sidste må betegnes som ekstramateriale. Det er dog ikke humørforladt af den grund, snarere tværtimod.

Konklusion: Det er hamrende plat, men hold kæft hvor er det underholdende. Eneste grund til, at udgivelsen ikke får alle seks stjerner er, at der ikke er 100 procent tjek på lydniveauet alle steder på DVD'en. Irriterende pludselig at skulle skrue op for lyden, bare fordi man skifter til et andet "track".
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017