Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Rogue Assassin (2007)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Philip G. Atwell
Medvirkende: Jason Statham, Jet Li, John Lone m.fl.
Varighed: 99 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 22. april 2008
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Jack Crawford (Jason Statham) er en hårdkogt FBI-agent i San Francisco, der arbejder i den særlige afdeling, som har med personer af asiatisk oprindelse at gøre. Kort tid efter en mission bliver hans partner og dennes familie brutalt likvideret og deres hjem brændt ned.

Jack beslutter sig for at finde morderen, den frygtede hitman Rogue (Jet Li). Problemet er bare, at Rogue er sporløst forsvundet. Tre år senere finder politiet dog pludselig ofre, der er blevet dræbt med nogle helt specielle kugler, der er Rogues kendetegn.

Rogue er i fuld gang med at spille to rivaliserende gangsterbander i San Franciscos asiatiske miljø ud mod hinanden. Det medfører en blodig bandekrig, som Jack og FBI bliver hvirvlet ind i, alt mens de leder efter Rogue.

Rogue er dog ikke lige sådan til at finde. Det skyldes bl.a. at han har gennemgået en plastisk operation, så hans ansigt er ændret. Jack finder dog frem til kirurgen, der har foretaget operationen og får dermed nye ledetråde i jagten på den notoriske hitman.

Rogue Assassin (War) er en actionfilm med meget stort A. Der er således action fra start til slut. Desværre er det meste ligesom set før.

Til gengæld byder filmen på et ganske underfundigt plot med løgne og intriger inde i løgne og intriger. Og slutningen er for denne type film ganske overraskende og uventet.

Så alt i alt et brag af en film, der sagtens kan tåle at blive set mange gange. Skuespillet er godt og sammenhængende, og billedsiden er flot. En film, der kun kan anbefales.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017