Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
RoboGeisha (2009)
 
 
  Genre: Splatter
Instruktør: Noboru Iguchi
Medvirkende: Hitomi Hasebe, Aya Kiguchi, Asami m.fl.
Varighed: 102 minutter
  Originalsprog: Japansk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 9. juni 2010
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
To smukke søstre, geishaen Kikue (Hitomi Hasebe) og hendes assistent Yoshie (Aya Kiguchi), bliver inviteret til middag hos præsidenten for Kageno Iron Corporation, et af de helt store firmaer i Japan.

Men det går ikke helt som søstrene regner med. De bliver kidnappet og optrænes til snigmordere. Men ikke nok med det - deres kroppe bliver bygget om til en slags cyborg dræbermaskiner.

Mere kan der vist ikke skrives om handlingen i RoboGeisha, der har det samme team bag sig, som også stod for Tokyo Gore Police og  The Machine Girl. Så ved man nogenlunde, hvad det er, filmen handler om.

Det er blodigt, vanvittigt og foregår i et forrygende tempo med udsøgt kreativitet. Trods det er set før.

Der mangler bestemt ikke opfindsomhed, afhuggede lemmer, der flyver rundt i lokalet, og oceaner af pumpende blod. RoboGeisha er underholdende og yderst humoristisk i den helt lette ende af skalaen. Der er intet seriøst, end ikke skuespillerne.

Men underholdningsværdien er helt i top, og er man til denne lidt specielle genre, japanerne er mestre i, så er RoboGeisha en af de film, der skal stå på hylden sammen med føromtalte Tokyo Gore Police, The Machine Girl og Samurai Princess.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017