Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Rise (2007)
 
 
  Genre: Gyser
Instruktør: Sebastian Gutierrez
Medvirkende: Lucy Liu, Robert Forster, Allen Rich m.fl.
Varighed: 93 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 10. juli 2008
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Journalisten Sadie (Lucy Liu) har afsløret en morbid kannibalistisk undergrundskult, hvilket de ikke er så glade for.

De fanger, voldtager og dræber hende. Men ... hun vågner op i køleboksen i lighuset. Lucy er hverken levende eller død, men et sted i processen er hun nu blevet en meget blodtørstig dame på jagt efter blod og de skyldige. Hun er blevet transformeret til en vampyr med store moralske skrupler.

Mere kan der egentlig ikke skrives om handlingen. Konceptet lyder fint nok, men Rise lever slet ikke op til forventningerne om en gedigen god gyser. Der er da visse spændende scener, men der er desværre langt mellem.

Skuespillet er heller ikke særligt troværdigt, og i det hele taget kommer Rise til at fremstå ufrivillig komisk. Dialogerne halter og historien er fyldt med huller.

Lucy Liu forsøger dog at bringe lidt skuespilkunst ind i filmen som den dystre, blodtørstende og hævngerrige armbrøstskydende kvinde, men det er så hult og gennemsigtigt, at det nærmest gør ondt.

Rise var en stor skuffelse for mig, som havde sat næsen op efter en god vampyrfilm a la 30 Days of Night, men det blev blot en fesen oplevelse.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017