Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Return of the Living Dead III (1993)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Brian Yuzna
Medvirkende: Kent McCord, Melinda Clarke, J. Trevor Edmond m.fl.
Varighed: 97 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 14. august 2012
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Oberst John Reynolds (Kent McCord) arbejder på et militæranlæg, hvor man i al hemmelighed er ved at udvikle det ultimative biovåben.

Hans halvvoksne søn, Curtis (J. Trevor Edmond), og sønnens kæreste, Julia (Melinda Clarke), sniger sig en sen nattetime ind på basen. Ved hjælp af faderens nøglekort, kommer de ind i det allermest hemmelige forskningscenter.

Her overværer de et grufuldt eksperiment, hvor levende døde genoplives til gruopvækkende dræbermaskiner. Det unge par stikker af, og de ser ikke, at eksperimentet går galt.

Men senere fortæller faderen, at grundet uforudsete omstændigheder er han nu blevet forflyttet til Oklahoma City og de skal flytte inden ugens udgang.

Dette sætter sindet i kog hos Curtis. Han vil ikke væk fra Julie. Det unge par beslutter sig for at stikke af og på vej mod Seattle på motorcyklen går det galt, og Julie dør.

Curtis har stadig synet af genoplivningen på militærbasen i frisk erindring. Han tager derfor den døde Julie med tilbage til basen og forsøger at genoplive hende.

Men ikke alt går som ønsket ...

Man kan sagtens se Return of the Living Dead III, selvom man ikke har set de to foregående Return of the Living Dead-film. Konceptet er det samme: Splat og zombier.

Handlingen i Return of the Living Dead III er rimelig god, og skuespillet er nogenlunde.

Der er intet at udsætte på effekterne. De er blodige, fantasifulde og ganske flot udførte.

Det er intruktøren Brian Yuzna, der står bag Return of the Living Dead III. Han er også kendt for Tandlægen og Tandlægen 2.

Det fjerde klaptræ går til den ultimative og mest ekstreme body piercing, jeg har set. Det er utrolig flot og grotesk, og bæres smukt af Melinda Clarke.
Humoren mangler heller ikke i Return of the Living Dead, så alt i alt er det en fin film at underholde sig med. Vel at mærke, hvis man kan lide blod, zombier, splat og hjernemasse ad libitum.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017