Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Resurrecting the Champ (2007)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Rod Lurie
Medvirkende: Samuel L. Jackson, Josh Hartnett, Alan Alda, Kathryn Morris m.fl.
Varighed: 107 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 8. juli 2008
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Bob the Champ (Samuel L. Jackson) var engang nummer tre på verdensranglisten i boksning, men nu ser virkeligheden anderledes ud.

Han lever på gaden og tager imod de stød og slag unge bøller synes han skal have. En aften under et overfald kommer den unge og fremadstræbende sportsjournalist Erik Kernan (Josh Harnett) forbi og får stoppet overfaldet.

De to falder i snak og pludselig går det op for Erik, hvem det er han har reddet. Det går ikke så godt på arbejdet. Eriks overordnede føler, at han skriver som en maskine og mangler dybde og personlighed i sine artikler.

Snart spirer en god ide hos Erik, nemlig at skrive historien om Bob the Champ. Det vil blive en historie med dybde, indsigt, empati og kærlighed. En historie, der kan bane vejen til et bedre job og måske en Pulitzer pris.

Bob the Champ indvilliger i historien, og deres venskab udvikler sig.

Mere må ikke røbes. Det ville være utilgiveligt af mig, men så meget kan jeg da løfte sløret for: Det er en fantastisk historie, som ydermere er baseret på en sand historie om journalisten J.R. Moehringer.

Samuel L. Jackson er suveræn i sin rolle. I sin mimik, med sin rustne stemme, sine små løbende trin, er han bare Bob the Champ. Josh Hartnett i rollen som den ambitiøse journalist er også fin. De to giver hinanden så kvalificeret med- og modspil, at man simpelthen bliver grebet af dem.

En skuespiller man nok skal lægge mærke til, er Dakota Goyo i rollen som Eriks lille søn Teddy. Han er et naturtalent, den lille purk. Han blev da også nomineret til en Young Artist Award på festivalen af samme navn.

Resurrecting the Champ er et fantastisk drama med toppræstationer og en forrygende historie. Det er en film, jeg varmt kan anbefale. Den fænger og knock-outer en.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017