Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Blu-Ray Red Lights (2012)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: Rodrigo Cortés
Medvirkende: Cillian Murphy, Sigourney Weaver, Robert de Niro m.fl.
Varighed: 114 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 15. januar 2013
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Margaret Matheson (Sigourney Weaver) er en kvinde lidt oppe i årene.

Hun er psykolog og forsker samt professor i paranormalitet og ekstrasensorisk perception. Hendes speciale er, at afsløre svindlere, der udgiver sig som medier.

Hun har arbejdet med det i 30 år og har aldrig nogensinde oplevet noget paranormalt, der ikke kunne forklares med en fornuftig forklaring.

Hendes unge makker, Tom Buckley (Cillian Murphy), er professor i fysik. Han er lige så entusiatisk i jagten på svindlere som sin lærermester.

Margaret har sin egen store sorg at slås med. Hendes søn har ligget i dyb koma de sidste tredive år, efter han af uforklarlige grunde faldt om som 4-årig.

Hun har ikke kunnet få sig selv til at slukke for respiratoren. En eneste person såede for tredive år siden en lille bitte tvivl i Margarets sind om, at der findes noget efter døden eller at der måske er en form for åndeligt liv i en komatøs patient.

Denne person er den legendariske super clairvoyant, Simon Silver (Robert de Niro), der har været ude af rampelyset i årtier.

Men nu vender han tilbage. Og Tom vil så gerne afsløre Silver som den bedrager, han er, men Margaret advarer ham og vil intet have at gøre med Silver.

Tom er ikke klar over, hvilken magtfuld mand han er oppe imod. Men det bliver han ...

Red Lights har et spændende tema om svindel og humbug, hvor ublu medier slår plat på sørgende efterladte eller skræmte husejere, der er overbeviste om, at deres nykøbte hus er hjemsøgt.

Dog er handlingen i en helt anden boldgade end for eksempel The Awakening, der også har paranormal svindel på programmet.

Instruktøren bag, Rodrigo Cortés, stod også bag den fantastiske og psykisk skræmmende Buried. I Red Lights har han virkelig fået tromlet nogle store stjerner sammen.

Sigourney Weaver (Straffen), Robert de Niro (Jacknife) og Cillian Murphy (Breakfast on Pluto) er alle tre fantastiske skuespillere, og de udgør et stærkt team i Red Lights.

Red Lights udkommer som combo Blu-ray/dvd, så man selv kan vælge, hvilket format, man ønsker.

Blu-ray formatet er i HD1080p 16:9. Både billede og lyd er knivskarpe og en ren fornøjelse at se og høre. Det giver trods alt en anden oplevelse, at se en film på Blu-ray. Især en film som Red Lights, der indeholder mange flotte optagelser og spræng-effekter.

Red Lights byder på gode skuespilpræstationer, gode effekter, en god historie og et uventet twist. Alt i alt en film, jeg helt klart varmt kan anbefale.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017