Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
[REC]4: Apocalypse (2014)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Jaume Balagueró
Medvirkende: Manuela Velasco, Paco Manzanedo, Héctor Colomé m.fl.
Varighed: 92 minutter
  Originalsprog: Spansk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 26. marts 2015
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
[REC]4: Apocalypse er, som firetallet indikerer, nummer fire i rækken af [REC]-filmene. Denne er instrueret af Jaume Balagueró, som også stod bag de to første.

[REC]3 blev instrueret af Paco Plaza. Men Jaume Balagueró har alligevel på den nydeligste vis fået flettet hentydninger til treeren ind i den nyeste i rækken.

Handlingen fortsætter, hvor den sluttede i [REC]2. Den inficerede bygning er blevet sprængt i luften for at forhindre viraen i at sprede sig. I sidste øjeblik bliver tv-reporteren Angela Vidal (Manuela Velasco) reddet og bragt i sikkerhed.

Eftersom hun har været i bygningen i seks timer, er hun sat i karantæne. Hun vågner op på et militærskib, hvor de mulige smittede befinder sig. Blandt andre Guzman (Paco Manzanedo), der er specialist i virale sygdomme.

Af sikkerhedsmæssige årsager har hæren afskåret skibet totalt fra omverdenen. Der er ingen radiokontakt og heller ingen redningsbåde. De karantæneramte er helt isolerede, de er konstant under massiv overvågning, og der er absolut ingen muligheder for at komme væk fra skibet.

Hæren har tillige indrettet et topsikret og hemmeligt laboratorium. Her forsøger de at finde en modgift, hvis viraen skulle bryde ud igen.

Og selvfølgelig gør den det ... Apokalypsen kan starte.

Jaume Balagueró er en herre, der kan sit horror-kram. Han har også stået bag blandt andre den fantastiske De Navnløse og Frágiles.

[REC]4: Apocalypse er en værdig efterfølger til de foregående film. Jeg gruede lidt for den, for hvor meget kan man presse citronen?

Men det er lykkes over al forventning. Spændingen er i top, skuespillet glimrende, og historien hænger godt sammen. Det bliver ikke sidste gang, jeg sætter [REC]4 i afspilleren. Den kan sagtens tåle et gensyn eller to.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017