Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Rats - nattens terror (1984)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Bruno Mattei
Medvirkende: Janna Ryann, Richard Raymond Alexz McBride m.fl.
Varighed: 97 minutter
  Originalsprog: Italiensk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 13. maj 2008
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Året er 2240, hvor verden er lagt øde grundet en atomkrig i 2015. Der er nogle få overlevende, blandt andet en gruppe post-apokalyptiske rockere.

De finder et forladt forskningslaboratorium, hvor der er masser af mad og drikke, og de føler, de er kommet i paradis. Hvis det ikke lige var for alle de rotter, der huserer i laboratoriet.

Det bliver hurtigt en kamp på liv og død, for rotterne har smag for menneskekød, og de er sultne ...

Mere kan der ikke skrives om denne film. Rats - nattens terror (Notte de terrore) skal absolut kun ses for underholdningens skyld, for det er det værste lav-budget bras jeg længe har måttet lægge øjne til.

De tre klaptræer skyldes udelukkende underholdningsværdien, især hen mod og selve slutningen. For man kan ikke andet end at grine.

Det er så morsomt at se, hvordan man i 1984 åbenbart har tænkt sig, hvordan teknologien i 2015, hvor det store bang tilsyneladende skete, har set ud. Rats - nattens terror er så fyldt med anakronismer, fejl, huller, elendig dubbing og sølle effekter, at det nærmest er en fryd.

Rats - nattens terror udkommer i en uklippet og nyrestaureret version, og jeg kan kun tage hatten af for Another World Entertainment, at de også udgiver disse kultfilm og elendige 80'er film.

Rats - nattens terror skal man kun se, hvis man tager de humoristiske og overbærende briller på, men så bliver man også underholdt og får et godt grin hen ad vejen.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017