Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Raigyo (1997)
 
 
  Genre: Pink Eiga
Instruktør: Zeze Takahisa
Medvirkende: Sakura Moe, Ito Takeshi, Suzuki Takuji m.fl.
Varighed: 75 minutter
  Originalsprog: Japansk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 13. januar 2009
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Noriko Takahara (Sakura Moe) er en ung kvinde med et noget forstyrret følelsesliv.

Et andet sted i byen er Yanai (Takeshi Ito) desperat efter at få sex. Hans kone er indlagt og kan føde deres første barn hvert øjeblik.

Yanai lægger sit telefonnummer i en telefonsexklub, og her får Noriko Takahara kontakt med ham, og de aftaler at mødes. Noriko er selv indlagt på et hospital og iført sort sexet undertøj, et ortopædisk korset og kedeligt hverdagstøj tager hun af sted for at mødes med ham.

De tager hen på et såkaldt ”Love Hotel” for at dyrke uforpligtende sex. Det bliver ikke helt, som Yanai har ventet det, for Noriko er udstyret med en lang kniv ...

Raigyo er en højst besynderlig film, og jeg vil da gerne indrømme, at jeg til tider ikke fattede en dyt. Optagelserne er knivskarpe, dystre og faktisk dybt deprimerende. Der er visse scener, der nærmest er små kunstværker, trods deres uhygge og alvor.

Men selve historien og personerne fænger og fascinerer. Man får lyst til at vide mere, til at gå mere i dybden, men instruktøren Zeze Takahisa holder den stramme stil, og giver kun antydninger og fornemmelser.

Sexscenerne er fine og ikke nogle, man kan tage anstød af, med mindre man er meget snerpet. Det er sobert og ikke perverst. Jeg havde forventet perversiteter, men det er der ingen af. Eller også er jeg blevet hardcore.

Selvom der er visse scener og episoder, der er komplet uforståelige for mig, kan jeg varmt anbefale Raigyo. Det er en interessant og anderledes film.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017