Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Råzone (2006)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Christian E. Christiansen
Medvirkende: Cyron Melville, Laura Christensen, Stephanie León m.fl.
Varighed: 93 minuttter
  Originalsprog: Dansk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 9. januar 2007
Anmeldt af: Ea Sofie Mors Simonsen
 
 
Christina (Laura Christensen), Cecilie (Stephanie León), Trine (Julie R. Ølegaard) og Pernille (Sara Line Møller Olsen) er en tøsebande, og deres tid sammen handler om at mobbe andre og tage håbet fra alle.

Cecilies kæreste Shaid (Murad Mahmoud) lægger an på Christina, og det ser Cecilie som om at Christina lægger an på Shaid. Cecilie får Trine og Pernille til at hjælpe sig med at få hævn på den uskyldige Christina.

Christina vil bare have sit pigebandeliv tilbage, men da hun ikke tør fortælle nogen, om det der skete i cykleskuret, og heller ikke om nogen af de andre ting, der sker, så kan ingen hjælpe hende ud af alt det lort.

Råzone er en barsk men god film om unge og deres liv. Den er på rigtig mange måder god for dem, som er på vej til at blive unge mennesker, men som måske ikke kender til den unge og barske verden endnu.

Den kan også give et indtryk af, at hele de unges verden er sådan, og kan måske give lidt frygt for livet for nogen, men den kan også (som den gjorde for mig) få unge til at tænke sig om, før det går helt galt, som det gør for Cecilie og Christina.

Jeg synes ikke, at den passer til voksne, for de vil måske tro, at hele den unges verden er sådan - altid!

Denne film vil få folk at tænke sig om en gang til. Og Råzone kan ses mange gange! Skuespillerne spiller også rigtigt godt for som 22-årige, tror jeg ikke at det er det nemmeste at spille en, der ikke er gået ud af skolen endnu.

Cool film, barsk men flot.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017