Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 121
Pusher 3 (2005)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: Nicolas Winding Refn
Medvirkende: Zlatko Buric, Marinela Dekic, Ilyas Agac m.fl.
Varighed: 103 minutter
  Originalsprog: DanskX
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 21. marts 2006
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Jeg havde i den grad glædet mig til Pusher 3, særligt eftersom forgængerne er glimragende og seværdige film. Desværre skuffer Pusher 3 fælt ved sammenligningen. Bevares, det er på mange måder en god film, men heller ikke mere end det.

Handlingen er centreret om Milo (Zlatko Buric) over et temmelig hektisk døgn. Ikke kun deltager han i adskillige møder i Anonyme Narkomaner efter flere års heroin-misbrug. Samtidig skal han arrangere sin krævende datters fødselsdagsfest, hvor han også skal sørge for mad og drikke. Endelig slås han at med bevare sin position som førende gangster på Nørrebro.

I løbet af det døgn når en masse ting at gå rigtig galt. Blandt andet ender Milo som morder og må ty til hjælp for at skaffe sig af ligene. Det fører blandt andet til en scene, der nærmer sig ren splatterfilm og som bestemt ikke er for sarte sjæle.

Der er ingen tvivl om, at Zlatko Buric er en god skuespiller, men hans dansk er desværre så uforståeligt, at det anbefales, at slå danske undertekster til. Samtidig lever de øvrige skuespillere slet ikke op til Zlatko Burics præstation, hvilket til tider får filmen til at virke temmelig gumpetung.
Slutningen, som selvfølgelig ikke skal røbes, er mig i øvrigt totalt uforståelig. Håber ikke det er en optakt til endnu en Pusher-film. Med denne tredje i rækken, har instruktøren Nicolas Winding Refn vist presset nok ud af den citron.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017