Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Pulse (2006)
 
 
  Genre: Gyser
Instruktør: Jim Sonzero
Medvirkende: Kristen Bell, Ian Somerhalder, Christina Milan m.fl.
Varighed: 85 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 3. april 2007
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Matties (Kristen Bell) kæreste Josh (Jonathan Tucker) er blevet mærkelig og holder sig væk fra vennekredsen. Efter en uges tid, hvor Mattie forgæves har forsøgt at komme i kontakt med ham, tager hun hjem til ham.

Det går hurtigt op for hende, at der er noget rivende galt. Huset sejler, katten ligger halvdød inde i et skab og køleskabet er fyldt med maddiker. Josh ser hul ud og har nogle underlige udslæt. Et par minutter efter Mattie er kommet, hænger han sig i en tilstødende stue.

Vennekredsen og ikke mindst Mattie er i chok, men forsøger at få dagligdagen til at glide. Lige pludseligt begynder der at tikke mærkværdige beskeder fra Josh frem på deres computere.

Det går hurtigt op for vennerne og verdenen for den sags skyld, at "noget" er sluppet ud i æteren via den moderne teknologi såsom iPods, computere og PDA'er. I starten tror vennerne, at det drejer sig om en ondsindet computervirus eller spam mails, der bliver sendt fra afdøde Josh' computer.

De bryder derfor ind i Josh' lejlighed for at slukke computeren, men den er væk. Solgt til Dexter, der endnu ikke har tilsluttet computeren.

Men "noget" kommer igennem. Og dette "noget" er ikke venligsindet. Det vil overtage andres liv. Uhhhh.

Mens folk dør som fluer, er det nu op til Mattie og hendes nyfundne ven Dexter (Ian Somerhalder) at redde verdenen ved at få slukket ned for alt den elektroniske isenkram.

Pulse er et re-make af den japanske gyser Kairo fra 2001, og den er dræbende ... kedelig. Bevares, det visuelle er fint nok og der er da nogle gode effektfulde gys, men det indfrier langt fra mine forventninger om en god gedigen gyser. Pulse er alt for forudsigelig.

Dejlige Kristen Bell, som nok kendes bedst fra tv-serien Veronica Mars og Ian Somerhalder, der kendes fra tv-serien Lost, udgør et godt makkerpar. Jeg ville blot ønske for dem, at de havde et bedre manuskript at arbejde med.

Pulse er en middelmådige gyser til en middelmådig dag, hvor hjernen bare skal slås fra. Filmen rykker ikke mange meter. Desværre.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017