Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Pterodactyl (2005)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Mark L. Lester
Medvirkende: Coolio, Cameron Dado, Mircea Monroe m.fl.
Varighed: 87 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 7. februar 2006
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Jeg har plaget værre end et lille barn i køen lige inden kassen i supermarkedet. Jeg har ringet til "bossen" i tide og utide. For denne film ville jeg bare anmelde. Jeg ville sågar have givet min gamle mor i bytte.

Sagen er nemlig den, at jeg er dybt fascineret af fortidshistoriske øgler, f.eks. dinosaurer. Og flyvende øgler, eller pterodaktyler, har altid virket mest dragende på mig.

I skrivende øjeblik fortryder jeg dog bittert min insisteren på, at anmelde netop denne film. For den er faktisk så ringe, at den ikke er en anmeldelse værd. Her er tydeligt tale om en film, der er lavet med et budget så skrabet, at der end ikke var råd til et ordentligt manuskript.

Denne films historie hænger bare ikke sammen. Desuden er special effects så dårligt udført, at det får Jurassic Park til at fremstå som et mesterværk på det felt. Selv om den film er mere end 10 år ældre.

Faktisk vil jeg mene, at filmen er så ringe, at den ikke fortjener yderligere omtale. En finger ned fra denne anmelder. Den kan få et enkelt klaptræ, som instruktøren bør få lige i hovedet. Så slipper vi måske for mere af den slags skidt fra hans side!
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017