Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Psychos in Love (1987)
 
 
  Genre: Gyserkomedie
Instruktør: Gorman Bechard
Medvirkende: Carmine Capobianco, Debi Thibeault, Frank Stewart m.fl.
Varighed: 88 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 9. juli 2010
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Joe (Carmine Capobianco) er ejer af en stripteasebar og damernes ven.

Han er en sød og tilforladelig fyr, der går meget op i sin hobby: At dræbe kvinder og hakke dem i småstykker, for derefter at lege med stumperne.

Kate (Debi Thibeault) er en ung smuk manicurist, der en aften træder ind i Joes etablissement. De bliver forelskede og deres kærlighed forstærkes yderligere, da det går op for dem, at de deler samme hobby.

Kate elsker også at slå ihjel. Men kun mænd, som hun efter endt gerning dumper et eller andet sted. Kate og Joe har også samme aversion, nemlig vindruer, hvilket bringer dem endnu tættere sammen.

Det er det perfekte forhold. De elsker hinanden. De har et åbent forhold, hvor det er tilladt at dyrke andre, vel at mærke i hobbyens interesse, og de deler gladeligt deres erobringer med hinanden.

Alt ånder fryd og gammen ... men pludselig er det ikke så morsomt at slå ihjel mere, og køkkenvasken er stoppet ...

Psychos in Love er en blodig gyserkomedie, men det kniber både med gyset og med komedien. Bevares, der er visse elementer, der rent faktisk er hylende morsomme, men desværre er der for langt imellem.

Det er først henimod slutningen, at handlingen tager en humoristisk drejning, og det er lidt lang tid at vente - i betragtning af at det er en gyserkomedie.

Der bliver gjort grin med lidt af hvert i Psychos in Love. Men det kunne have været gjort langt mere elegant og gennemført på trods af, at det er en ultra low-budget film.

Psychos in Love er en slå-hjernen-fra film med få rigtig gode humoristiske indslag, men det er ikke en af den slags film, der gør det store indtryk. Dertil er den alt for plat.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017