Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
P.S. I Love You (2007)
 
 
  Genre: Kærlighedsdrama
Instruktør: Richard LaGravenese
Medvirkende: Hilary Swank, Gerard Butler, Lisa Kudrow m.fl.
Varighed: 121 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 12. august 2008
Anmeldt af: Julie Vistisen
 
 
P.S. I Love You er en filmatisering af Cecelia Aherns novelle af samme navn. Den handler om den 30-årige Holly (Hilary Swank), der mister sin højt elskede Gerry (Gerard Butler) på grund af pludselig sygdom. Hollys liv går i stå og hun er helt i opløsning over tabet.

I sin sorg har hun helt glemt sin 30-års fødselsdag, hvor hendes mor og et par af hendes venner kommer forbi. Her modtager hun en fødselsdagskage og det første af 10 breve fra Gerry. Breve, der skal hjælpe hende videre med at få et nyt og lykkeligt liv, uden det hun troede skulle være hendes livs kærlighed.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at denne her film er gået lige ind på førstepladsen over bedste tudetøsefilm på min personlige liste. Det er en 100% tudefilm, med ulykkelig kærlighed, designersko og nogle meget charmerende irske mænd. Allerede her er der lagt en rigtig god og solid bund til et smukt og fængende kærlighedskomediedrama.

Det er en rigtig sød film. Men denne sødme kan nogle gange godt kan gå over i det sukkersøde og helt utopiske. Man kan således hurtigt få for meget af det og bliver træt af filmen på grund af det. Så er man ikke til tøsefilm i forvejen, så er det bestemt ikke denne film, man ville have lyst til at fordrive tiden med.

Hører man i stedte til den gruppe af den danske befolkning, der bare synes at en rigtig kærlighedsfilm er supergodt at fordrive en fredag aften med, så skal man ikke tøve et sekund med at få fat i P.S. I Love You.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017